Post by courtcomlistsongning on Feb 20, 2022 10:57:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz primogemləri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills Motocross 3 2022 version ▞▞▞
Motoru t kreditlə yeniləmək mümkün deyil! !!
Mad Skills BMX 2 ilə etdiyim kimi bu oyundan həzz almaq istəsəm də, rəqabətədavamlı olmaq üçün pul xərcləməyincə onu heç kimə tövsiyə edə bilmərəm. Olmaq istədiyim yerə çatmaq və saatlarımı sərf etmək zəhmətindən narahat deyiləm, lakin hazırkı dizaynla irəliləmək üçün hazırda mümkün bir yol yoxdur. Mükafatlar çox kiçikdir və eyni yarışı bir neçə dəfə tamamladığınız zaman azalır. Turborilla sikkələr/mükafat sistemini dəyişdirsə, mən qayıdacağam. O vaxta qədər silindi.
Əla oyun. Amma lütfən, onu endirməyincə sönməyəcək hava ev reklamını dayandırın. Zərərli proqram oyununuzun bir hissəsi olmamalıdır. Hansı reklamlara daha yaxşı icazə verdiyinizə nəzarət edin. 1 ulduz reklam nəzarəti ilə 5 ulduzlu oyun.
Nəzarətlər bir-birinə çox yaxındır
Ona bir ulduz verməyimin səbəbi oyun oynamaq üçün sim 💳 ehtiyacım olduğu üçün simim olsaydı daha yaxşı olardı və mobil datanı yandıra bilməyəcəyəm.
Əyləncəli oyun. Çox reklam yoxdur
Pis oyundur, irəliləmək üçün lazım olan velosipedləri ala bilməyincə çox yaxşı oynayır. Oynamaq üçün mütləq pul verilir
Bu əyləncəli oyundur, idarəetmə yaxşı, parlaq və rəngarəngdir. Mən bunu oynamaqdan zövq alıram.
Duel rejimi qeyri-realdır və mən bu oyunu yükləməyi belə tövsiyə etməzdim, çünki onun qeyri-real olduğuna inanıram, çünki mən dueldə/Pvp-də başqa bir oyunçu ilə uyğun gəlirəm və mən 1000-dən aşağı gücə malik velosipedə sahib ola bilərdim, sonra rəqibim və onları əzmək olar və onda mən növbəti oyunçudan daha çox gücə sahib ola bilərdim və arxa-arxa aşağı səviyyəli oyunçulara uduzmaq mənə elə hiss etdirir ki, o zaman qazanmaq üçün pul ödəyirsən, o zaman bütün atlamaları mükəmməl vura bilərsən və hələ də yarısını belə qoymayan birinə uduzmuş olarsan. üçün səy
Mən bir neçə motokros oyunu oynamışam və bu oyunu çox bəyənirəm, çox həzz aldım, həqiqətən əyləncəli və asılılıq yaradır. Bu, şübhəsiz ki, oradakı ən yaxşı motosiklet oyunlarından biridir.
Əla oyun dəhşətli təkər fizikası ilə ruhdan düşdü. Çətinliklər oyunçulardan uzun təkərlər etməyi tələb edəcəksə, təkər fizikasını o qədər də əsəbiləşdirməyin. Həmçinin geri/irəli əyilmə düymələri bir-birinə o qədər yaxındır ki, mən səhv düyməni vururam. Qaz və fasilə ilə eyni. Oyunçuya onları ayırmaq imkanı verin.
Son oyunun ən yaxşı xüsusiyyəti odur ki, siz oflayn oynaya bildiniz. Müxtəlif mərhələlərdə.
Ən yaxşı oyun, həqiqətən yaxşı velosipedlərə malikdir. zəhlətökən tək şey velosipedinizi 2 təkmilləşdirdiyiniz zaman üzərində uşaq stikerlərini yandırdığınız zaman plastik üzərində velosiped 1-də olduğumu söylədi. Bundan başqa, həqiqətən zövq aldığım üçün bunu tövsiyə edirəm.
Nə gözəl oyundur və bir az çətin olsa da, nə qədər çox yarış keçirsəniz, yarış boyunca təcrübə qazanırsınız
Bu oyun gözəl və sərin və mənim sevimli oyunumdur, amma səs o qədər də gözəl deyil, bəlkə düzəldə bilərsiniz plsss
Mən dostlarımın telefonundan istifadə edirəm və bu oyunu yükləmişəm, deməliyəm ki, mobil telefonlar üçün ən yaxşı moto oyunu etdiyim üçün şadam. Bu oyunu həqiqətən dadlandırmaq üçün keçmişdə indiki motokros ulduzlarını əlavə etsəniz, sadəcə bir fikir olar.
Çox əyləncəli oyundu, amma msm 3-ün oyunu qazanmaq üçün pul qazanacağından narahat idim və mənim hisslərim doğru idi. Çox təəssüf ki, belə əyləncəli oyun (sevdiyim oyunlardan biri) qazanmaq üçün ödənişə çevrildi☹. Düşündüyüm varlı uşaqlar üçün problem deyil. Ancaq yenə də zəngin uşaqlar oyunu bizim daha az zəngin olduğumuz kimi qiymətləndirməyəcəklər. Beləliklə, 2 ulduz verirəm, 5 tho olardı. Oyun həqiqətən çətin bir oyundur və bir müddət sonra "əyləncəli" olmağa başlayır, msm 2-ni dayanmadan oynayırdı.
Mad Skills Motocross 3 Racing gqnf
Yalnız düzgün miqdarda çətinliklə oynamaq çox əyləncəlidir.
Siz deyirsiniz ki, üyütməyə davam edin və qazanmaq üçün əbədi vaxt lazımdır və mən hər şeyi yenidən edirəm və bütün yarışları maksimuma çatdırmışam və əksər qolları bitirmişəm və hələ də növbəti yarışı keçə bilmirəm, çünki velosipedim çox yavaşdır. Mən hələ də yeni velosipeddən 22 min məsafədəyəm, çünki kifayət qədər sürətli olmaq üçün velosiped 4-ü təkmilləşdirirəm. Səviyyəni yüksəltmək və pilləni keçmək aylar çəkəcəkdi. Əla oyun çox asılılıqdır, amma bu gülüncdür və bu liqanı nə vaxt bitirəndə mənə velosiped 6 lazımdır ki, mən də edə bilərəm
Möhtəşəm oyun!...... amma pro pass-in Xbox abunəliyimdən daha çox olması tamamilə absurddur qiyməti və asan 4-5 ulduzlu oyunu düzəltmək **** oynamaq və ya oyuna sahib olmaq üçün keçidə ehtiyacınız yoxdur. Düymələri istədiyiniz HƏR YERƏ köçürmək üçün tonlarla seçimlərlə oyunun özü zəhmlidir, qamçılar çox gözəldir və reklamlar ilk növbədə pis deyil. Onlar həqiqətən bu oyuna vaxt ayırdılar və bu, qiymətin axmaq olduğunu göstərir ****
Sonic 4™ Episode I Arcade all
Əla oyun. Bəzən yavaş, lakin əksər hallarda bu məqbuldur
Mad Skills Motocross 3 Racing awv
Əla qrafika, lakin istənilən yerə çatmaq üçün pul ödəməlisiniz. Bir çox əlavələrə yol. Silindi, çünki bu, sadəcə əyləncə deyil
MSM2 yaxşıdı. MSB2, XP qazancını qırana qədər yaxşı idi. Bunun üçün beta yaxşı idi. Sonra işə başladılar və 5-dən keçmiş velosipedinizi təkmilləşdirməyi faktiki olaraq qeyri-mümkün etdilər. Ciddi şəkildə, digər oyunlarınız yalnız pul üçün kosmetika idi - indi velosiped təkmilləşdirmələrini ödəyirsiniz? Bilmirəm. Siz əla idiniz. İndi... eh. Ümumiyyətlə, mənim oyun vaxtıma hörmət edən oyunlar pulumu verdiyim oyunlardır. Bir dilim oldu. Uğurlar.
Əla oyundur və mən qrafikanı sevirəm, amma bunu düzəldə bilsəniz və iki vuruşun səsləri bir qədər zəifləsə və ya geciksə, qamçılar sizi ön tərəfə atmağı xoşlayır. Bundan başqa, həqiqətən yaxşı oyundur. Mən bunu sevirəm.
Mən bu oyundan həqiqətən zövq alıram. Bu yaxınlarda yeni bir mexaniklə məhdud vaxtda qamçı tədbiri etdilər. Bunu bütün oyuna buraxsalar, bu, bütöv bir bacarıq olacaq. Zəhmət olmasa, onu normal qamçı mexaniki etmək barədə düşünün. Çox sağ ol
Möhtəşəm oyun çox əyləncəlidir, lakin gülünc dərəcədə bahalıdır. Çox bahalı. Sadəcə ən yaxşı ən sürətli velosipedi almaq istərdim, lakin hər bir velosipedi ona qədər fərdi olaraq almalısınız. Və onlar heç də ucuz deyillər. Zəhmət və qiymət arasında heç bir tarazlıq yoxdur. Növbəti velosipedi əldə etmək üçün bu qədər saat oyuna qərq olmalısan. Pulsuz oynamaq istəyirsinizsə, edə bilərsiniz, ancaq xəritələrlə məhdudlaşacaqsınız və həqiqətən yavaş bir velosipeddə ilişib qalacaqsınız
Mad Skills Motocross 3 Ötmə jdy
İrəlilədikdən sonra belə heç bir aydın üstünlüyü olmayan təkrarlanan oyun. Çətinlik səviyyəyə əsaslanır və avtomobilin təkmilləşdirilməsi minimal təsir göstərir
İllərdir bu oyunu oynayıram və təkmilləşdirilmiş velosiped üçün 5 dollar, amma 4-cü velosiped üçün 20 dollar xərclədiyimi görə bildim? Buyurun. Əla oyun sadəcə qiyməti aşağı salın
Beləliklə, mən onu bir müddət oynamışam və hələ də əyləncəli olsa da, 24/7 oynamadan və ya real pul ödəmədən daha yaxşı velosiped əldə etmək tamamilə mümkün deyil. Mən Velosiped 3-dəyəm və bir müddətdir ki, olmuşam və cəmi 2500 var. Velosiped 4 dəli bacarıqlarla müqayisədə 12k sikkədir 2 onu təkmilləşdirmək üçün 4x lazımdır. Ancaq bunun xaricində yaxşı oyundur.
Oyun yaxşıdır, lakin çətinlik səviyyəsi əladır...
Velosipedinizin gücündən asılı olmayaraq, pul xərcləmək istəmədiyiniz halda, yalnız indiyə qədər əldə edə bilərsiniz.
Bir aydan çox diqqətinizi çəkmir
Velosiped 4 almağa çalışarkən pul qazanmaq çətindir və çətinliklər yalnız bacarıqdır, ona görə də vaxt tələb edir. Çətinliklər üçün vaxtdan asılı olmayaraq oyunu bəyənirəm
Yeni telefon alanda bütün irəliləyişlərimi itirdim