Post by courtcomlistsongning on Feb 20, 2022 10:30:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежений ▞▞▞
▞▞▞ Слова Чудеса: Кросворд 2022 version ▞▞▞
Так приємно провести вільний час. Мені це дуже сподобалося. Але все ж я ставлю йому 4 зірки через рекламу. Оголошення мене непокоїть.
У горщик більше слів, ніж у головоломку. Час від часу вам потрібен безкоштовний лист. Я намагався спробувати це останнє слово протягом 3 днів.
Як кажуть більшість інших, ви можете грати трохи безкоштовно, а потім платити, купуючи його або переглядаючи багато настирливої реклами. Також вимкнення звуку вимикає лише звуки гри. Звуки реклами не можна і не можна вимкнути в програмі. Ігноруйте рекламу та не натискайте на неї, доки вона не буде зменшена до розумного рівня.
2067рівень гра не запускається, постійно вибиває
Спочатку гра схожа. Потім ви оновили, після чого було відкрито Інтернет, під час гри миготуйте кислотними кольорами з написом: "Відсутнє з'єднання". Вже через 5 хвилин нудити. Альо, про гру в літаку ми не подумали? Зачекаю, а потім, якщо не приберуть цю "фічу", видалю...
Більше не можу грати бо від реклами підвищується тиск і нудить!!! А хочеться просто відпочити.Не раджу, бережіть свої нерви.
Це рекламний фестиваль. Вони навіть будуть розміщувати рекламу в середині рівня, поки ви граєте в нього, що порушує вашу концентрацію. Я видалив його після того, як грав близько півгодини.
складні головоломки, але веселі. любить читати факти про географію та місця на малюнках.
Мені це дуже подобається, і на відміну від інших ігор у слова, в які я грав, у них не закінчилося 1000 рівнів. Мені також подобаються бонусні ігри, які йдуть разом
Реклама надто дратує, гра занадто проста
Оголошення! НІЧОГО, КРІМ РЕКЛАМИ! НЕ ГРАЙ! ВАС ПОПЕРЕДЖЕНО! Якщо вам подобається дивитися рекламу НАБАЧНО БІЛЬШЕ, ніж ГРАТИ, то я дуже рекомендую цю гру. Якщо ви цього не зробите, то БУДЬ КРАЩА ДЛЯ ВАС БУДЕТ БУДЬ КРАЩА ІНША ГРА СЛОВ. Я НЕ ЖАРТУЮ. НА ЗАВЕРШЕННЯ РІВНЯ ПОТРІБНО МЕНІ БЛИЗКО 15 СЕКУНД, ПІСЛЯ ВИ КОЖНИЙ РАЗ ОТРИМАЄТЕ 30-СЕКУНДНУ ОГОЛОШЕННЯ! БОЛЬШОЮ ЧАС ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАКРИТИ ОГОЛОШЕННЯ І БУДЕТЕ ПЕРЕСПРЯМУВАТИ НА ТЯКУ ОГОЛОШЕННЯ, ЩО ВИ Спробували ЗАКРИТИ. БУДЬ ЛАСКА, РОЗРОБНИКИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ, ТОМУ ЩО У ВАС НАЙБІЛЬШЕ ОГОЛОШЕННЯ, ЩО Я КОЛИ-небудь БАчив!
Реклами більше смотришь, чем граєш
Тяжело
Нормальний додаток ,але замахала реклама іноді дивишся, а бонусу не дає
Чудова гра !
Забагато дратівливої реклами. Щоразу, коли вирішується головоломка, з’являється довга реклама. Це занадто багато, і ви не можете насолоджуватися грою. Я впевнений, що є альтернативні програми з менш дратівливою рекламою.
Хороший додаток... Якщо ви новачок у англійській мові... Деякі повторювані ігри та в основному повторювані слова з чотирьох і трьох літер руйнують хвилювання. Перетнув 1021 рівень із 10 тисячами діамантів.. Тепер виходжу через повторюваність гри... добре спробувати
Смішна кількість реклами. Повторювані слова. Занадто просто для багатьох рівнів. Перерви з рекламою псують гру, а також надмірне використання одних і тих самих слів.
Незалежно від реклами, найкраща гра в кросворди, в яку я грав досі...
КОЛИ КОЛЕСО МАЄ ШАНС ОТРИМАТИ ПІВЦІНИ ПІДКАЗКИ. КОЛИ ВИ МІНЯЛИ КОЛЕСО, ВОНО ІНШЕ МАЄ БОЛТ ОСВІТНЯВАННЯ, АЛЕ НЕ МАЄ ШАНСУ ОТРИМАТИ ПІВЦІНУ ПІДКАЗКИ, ЯК РАНІШЕ, ПОВНИЙ ПРОЛОМ.
Це гарна, розважальна гра. Я б лише запропонував, щоб аудіо та гучність додавання були такими ж, як налаштування гри. Коли я налаштував гру на беззвучний режим, додавання все одно лунає з музикою, і це проблема, якщо ви граєте, але намагаєтеся бути тихими.
Мені дуже подобається ця гра. Це дуже легко грати, і це дуже розслабляє ваш розум! Це допоможе вам розслабитися після насиченого, божевільного дня!!
Більше зосередженості на розв’язанні головоломок і менше уваги на винагородах і різноманітних затримках до наступної головоломки дасть йому 4 зірки. Крім того, слова повторюються навіть у межах однієї головоломки, як-от «голосування» і «голосування».
Якби у ньому була принаймні тема, ви б знали, які слова, ймовірно, будуть у головоломці. Без теми чи підказок щодо слів немає рими чи причини, чому слово є в головоломці...
Words Of Wonders: Mots Croisés Jeux littéraires peg
Я не розумію, чому ця гра завантажується більше, ніж Wordscape – це набагато краща гра. Можливо, це тому, що він підтримує багато мов, хоча і не дуже добре. Наприклад, деякі слова, які вони запитують хорватською мовою, навіть не існують, а інші не зареєстровані, навіть якщо вони існують :/ Крім того, Spen на телефонах Samsung Note не підтримується.
На перших кількох рівнях гра була веселою. Але зараз це не тому, що одні й ті ж слова та комбінації продовжують надходити навіть на 350-му рівні. А реклама... Я не проти реклами. Я знаю, з якою метою їх показувати. Це цілком зрозуміло. Але побачити 5-секундну версію тієї ж реклами після її пропуску дійсно дратує. Вибачте, видалення...
Жах
Гра не погана. Але тільки вибиває рекламу відразу вісне
Чудова гра для насолоди. Безумовно радий, що завантажив. Поставив би йому 5 зірок, якби на ньому не було стільки реклами, що з’являється.
Забагато реклами. І занадто багато повторюваних головоломок. Продовжуйте знаходити ті самі слова знову і знову і знову.
Реклама показала зовсім іншу гру. З буквами поперек, щоб прописати та очистити. Не літери в колі, щоб заповнити хрестове слово
Підкажіть, будь ласка, що це у вас за рекламу, які яндекси, плр тести в москві і т.д.
Вероніка6974
Гра дуже класна і захоплююча👌
Куча російських слів в Українській версії
کلمات از عجایب: جدول کلمات کلمهیابی xip
Words of Wonders: Ordforråd Ordspill qal
Чому програма не знає деяких слів тому два
Imelised Sõnad: Ristsõna Sõnamängud ili
Я збирав бали та наклейки для маршруту 66 виклику.... тепер вони винагороджують мене метеликами, а не каністрами з бензином. Мій час не повинен був закінчитися. Як мені знову ввімкнути ці винагороди?
Грав у гру з дружиною. 5 рівнів були веселими, потім дуже довга реклама між КОЖНИМ рівнем для наступних 4. Видалено.
Дуже розвиває мозги, але є такі слова, які я не знаю і це мінус.Але але ставлю 5-зірок💫💫💫💫💫⭐⭐⭐⭐⭐🌟🌟🌟🌟🌟
Чотири зірок тому що дуже важка гра, але збільшує словниковий запас 🙃
Після останнього оновлення додаток перестало працювати. Удалять жалко. Что делать?
Мені сподобалася гра, але, на жаль, вона постійно зупинялася, що дратувало.
З дитиною дуже цікаво
Гра хороша, але якби ви могли додати більше функцій, як-от система вирівнювання, синхронізуйте кольори шрифтів тощо.
Це найкраща гра, але у мене є кілька претензій щодо заробітку діамантів, які вона показує, дивитися відео, але показує 2 відео, що нечесно!!Далі деякі рівні настільки важкі, що неможливо обійтися без допомоги, це не робиться..!! Готово!! Дякую... Будь ласка, вирішуйте ці проблеми швидко, і ця гра буде найкращою....!!
Go Escape! Arcade ttt
Забагато реклами (безкоштовна версія), включаючи довжину реклами. Іноді доводиться дивитися всю рекламу, тому що немає можливості вийти. Він був встановлений менше ніж за 24 години.
Гра являє собою гру в слова, подібну до багатьох інших, але з деякими цікавими доданими змінами. Я тільки почав грати, але поки що це дуже добре підтримує мій інтерес.
Я дав цій грі шанс, навіть прочитавши огляди. Але це не дуже добре, і слова не є справжніми... тому я видаляю це.